
SOS RAITA CU PAPRICA
Curs: Sauces & Dips
Porții pentru 4 persoane
Calorii per porție: 120kcal
Ingrediente
- Smântână 60 g
- Maioneză 60 g
- Chimion ½ lgt.
- Ardei gras 80 g
- De usturoi 1 cățel
- Sare
Pregătirea
- Tăiați ardeii în două, îndepărtați semințele și apoi tocați-i mărunt. Curățați și tocați usturoiul. Amestecați smântâna și maioneza până la omogenizare. Adăugați ardeiul și condimentați cu chimion și sare. Serviți împreună cu pâine cu conținut scăzut de proteine.Sfat: În loc de ardei puteți folosi roșii sau castraveți.
Valori nutriționale pe porție
Calories: 120kcalProteină: 0.7gPhenylalanine: 33mgTyrosine: 27mgLeucine: 57mgMethionine: 15mg
Imprimați rețeta


