Paprika raita

SOS RAITA CU PAPRICA

Curs: Sauces & Dips
Porții pentru  4 persoane
Calorii per porție: 120kcal

Ingrediente

  • Smântână 60 g
  • Maioneză 60 g
  • Chimion ½ lgt.
  • Ardei gras 80 g
  • De usturoi 1 cățel
  • Sare

Pregătirea

  • Tăiați ardeii în două, îndepărtați semințele și apoi tocați-i mărunt. Curățați și tocați usturoiul. Amestecați smântâna și maioneza până la omogenizare. Adăugați ardeiul și condimentați cu chimion și sare. Serviți împreună cu pâine cu conținut scăzut de proteine.
    Sfat: În loc de ardei puteți folosi roșii sau castraveți.

Valori nutriționale pe porție

Calories: 120kcalProteină: 0.7gPhenylalanine: 33mgTyrosine: 27mgLeucine: 57mgMethionine: 15mg
Imprimați rețeta

Cuprins