High quality biscuits

BISCUIȚI DELICIOȘI

Curs: Cakes & Biscuits
Porții pentru  100 bucăți
Calorii per porție: 35kcal

Ingrediente

  • Făină de mălai 250 g
  • Făină cu conținut  100 g
  • Unt 250 g
  • De zahăr vanilat 1 plic
  • Coaja de la 1 lămâie
  • Zahăr pudră 90 g
  • Sare ½ lgt.
  • Zahăr pudră pentru 

Pregătirea

  • Cerneți zahărul pudră cu o sită fină. Puneți toate ingredientele într-un castron și frământați un aluat, inițial folosind cârligul de aluat, apoi cu mâinile.
    Modelați 10 baghete de grosimea degetului mare, apoi acoperiți-le și lăsați la rece 30 minute. Tăiați baghetele în felii de grosimea unui deget și apăsați cu furculița pentru a crea striații. Preîncălziți cuptorul.
    Așezați biscuiții pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, lăsând suficient spațiu între ei. Coaceți la 175 °C, căldură de sus și de jos, aproximativ 16 min. Decorați cu zahăr pudră cât timp sunt calzi.

Valori nutriționale pe porție

Calories: 35kcalPhenylalanine: 1mgTyrosine: 1mgLeucine: 3mgMethionine: 1mg
Imprimați rețeta

Cuprins