
CURRY DE LEGUME
Curs: Vegetables and salad
Porții pentru 4 persoane
Calorii per porție: 103kcal
Ingrediente
- Ardei roșii 200 g
- Buchețele de broccoli 100 g
- Fasole verde (congelată) 100 g
- Morcovi 200 g
- Ceapă 100 g
- De usturoi 2 căței
- Ghimbir 15 g
- Ulei de rapiță 2 lg.
- Supă concentrată de legume 100 ml
- Lapte de cocos 200 ml
- Pudră de turmeric ½ lgt.
- Coriandru măcinat 1 lg.
- Boia dulce sau boia iute 1 lgt.
- Sare
Pregătirea
- Spălați legumele. Curățați ceapa, morcovii, ghimbirul și usturoiul. Tăiați ardeii, morcovii și ceapa în fâșii de mărime medie. Tocați mărunt usturoiul și ghimbirul. Încingeți uleiul într-o oală, adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul, apoi sotați-le.Adăugați fasolea verde și morcovii, apoi sotați totul încă 5 minute. Adăugați ardeii, buchețelele de broccoli, turmericul, coriandrul, boiaua și sarea. Adăugați supa concentrată și fierbeți aproximativ 10 minute. La final, adăugați laptele de cocos. Serviți împreună cu orez sau orez cu conținut scăzut de proteine.
Valori nutriționale pe porție
Calories: 103kcalProteină: 3.2gPhenylalanine: 115mgTyrosine: 82mgLeucine: 167mgMethionine: 42mg
Imprimați rețeta


