
SALATĂ DE CARTOFI
Curs: Potatoes
Porții pentru 4 persoane
Calorii per porție: 141kcal
Ingrediente
- Cartofi 400 g
- Ceapă roșie 40 g
- Roșii 200 g
- Ardei galbeni 200 g
- De usturoi 1 cățel
- Pătrunjel cu frunze plate (tocat) 1 lg.
- Mentă (tocată) 1 lg.
- Suc de lămâie 2 lg.
- Ulei de măsline 2 lg.
- Sare, piper,un vârf de cuțit de zahăr
Pregătirea
- Curățați cartofii și fierbeți-i în apă cu sare. Lăsați să se răcească. Curățați ceapa și usturoiul. Tăiați în bucăți ardeii, roșiile, ceapa și cartofii. Tocați mărunt usturoiul.Pregătiți un dressing din sucul de lămâie, usturoi, sare, piper și ulei, apoi turnați-l peste salată. Amestecați bine și lăsați salata să stea 30 minute înainte de a o servi.
Valori nutriționale pe porție
Calories: 141kcalProteină: 3.2gPhenylalanine: 145mgTyrosine: 93mgLeucine: 190mgMethionine: 47mg
Imprimați rețeta


