
TĂIȚEI DE CASĂ
Curs: Pasta
Porții pentru 4 persoane
Calorii per porție: 266kcal
Ingrediente
- Apă 160 ml
- Făină de mălai 20 g
- Făină cu conținut scăzut de proteine 260 g
- Ulei de rapiță 1 lg.
- Sare 1 lgt.
Pregătirea
- Amestecați făina de mălai, făina, uleiul, apa și sarea folosind un robot de bucătărie, până la omogenizare. Apoi frământați bine aluatul. Folosiți o mașină pentru paste pentru a modela tăițeii doriți.Fierbeți tăițeii proaspeți în apă sărată aproximativ 5 minute.Sfat: Pentru a obține tăiței colorați, folosiți suc de morcovi sau de sfeclă.
Valori nutriționale pe porție
Calories: 266kcalProteină: 0.2gPhenylalanine: 10mgTyrosine: 7mgLeucine: 18mg
Imprimați rețeta


