Homemade noodles

TĂIȚEI DE CASĂ

Curs: Pasta
Porții pentru  4 persoane
Calorii per porție: 266kcal

Ingrediente

  • Apă 160 ml
  • Făină de mălai 20 g
  • Făină cu conținut scăzut de proteine 260 g
  • Ulei de rapiță 1 lg.
  • Sare  1 lgt.

Pregătirea

  • Amestecați făina de mălai, făina, uleiul, apa și sarea folosind un robot de bucătărie, până la omogenizare. Apoi frământați bine aluatul. Folosiți o mașină pentru paste pentru a modela tăițeii doriți.
    Fierbeți tăițeii proaspeți în apă sărată aproximativ 5 minute.
    Sfat: Pentru a obține tăiței colorați, folosiți suc de morcovi sau de sfeclă.

Valori nutriționale pe porție

Calories: 266kcalProteină: 0.2gPhenylalanine: 10mgTyrosine: 7mgLeucine: 18mg
Imprimați rețeta

Cuprins