
BISCUIȚI DELICIOȘI
Curs: Cakes & Biscuits
Porții pentru 100 bucăți
Calorii per porție: 35kcal
Ingrediente
- Făină de mălai 250 g
- Făină cu conținut 100 g
- Unt 250 g
- De zahăr vanilat 1 plic
- Coaja de la 1 lămâie
- Zahăr pudră 90 g
- Sare ½ lgt.
- Zahăr pudră pentru
Pregătirea
- Cerneți zahărul pudră cu o sită fină. Puneți toate ingredientele într-un castron și frământați un aluat, inițial folosind cârligul de aluat, apoi cu mâinile.Modelați 10 baghete de grosimea degetului mare, apoi acoperiți-le și lăsați la rece 30 minute. Tăiați baghetele în felii de grosimea unui deget și apăsați cu furculița pentru a crea striații. Preîncălziți cuptorul.Așezați biscuiții pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, lăsând suficient spațiu între ei. Coaceți la 175 °C, căldură de sus și de jos, aproximativ 16 min. Decorați cu zahăr pudră cât timp sunt calzi.
Valori nutriționale pe porție
Calories: 35kcalPhenylalanine: 1mgTyrosine: 1mgLeucine: 3mgMethionine: 1mg
Imprimați rețeta


