
BISCUIȚI CU COCOS
Curs: Cakes & Biscuits
Porții pentru 80 bucăți
Calorii per porție: 38kcal
Ingrediente
- Făină de mălai 250 g
- Fulgi de cocos 100 g
- Unt 150 g
- De zahăr vanilat 1 plic
- Scorțișoară 2 lgt.
- Zahăr brun 100 g
- Sare ½ lgt.
Pregătirea
- Puneți toate ingredientele într-un castron și frământați un aluat, inițial folosind cârligul de aluat, apoi cu mâinile.Modelați din aluat 8 baghete de grosimea degetului mare. Tăiați baghetele în felii de grosimea unui deget. Preîncălziți cuptorul. Așezați biscuiții pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și coaceți la 175 °C, căldură de sus și de jos, aproximativ 15 minute.
Valori nutriționale pe porție
Calories: 38kcalProteină: 0.1gPhenylalanine: 5mgTyrosine: 0.25mgLeucine: 8mgMethionine: 2mg
Imprimați rețeta


