
VINETE CU SCORȚIȘOARĂ
Curs: Vegetables and salad
Porții pentru 4 persoane
Calorii per porție: 119kcal
Ingrediente
- Vinete 400 g
- Ceapă 80 g
- Ulei de măsline 4 lg.
- Căței de usturoi 2 g
- Roșii cuburi (conservă) 200 g
- Supă concentrată de legume 60 ml
- Scorțișoară ½ lgt.
- Oregano, sare, piper, un vârf de cuțit de zahăr
- Pătrunjel cu frunze plate (tocat) 2 lg.
Pregătirea
- Spălați vinetele, îndepărtați codițele și tăiați-le în cubulețe de mărime medie. Curățați și tăiați mărunt ceapa și usturoiul, apoi căliți-le în uleiul de măsline până când devin aurii. Adăugați vinetele și prăjiți-le 5 minute. Amestecați roșiile.Adăugați supa concentrată și condimentele și fierbeți la foc mic 15 minute. Presărați pătrunjel pe deasupra. Serviți împreună cu cartofi sau tăiței cu conținut scăzut de proteine.
Valori nutriționale pe porție
Calories: 119kcalProteină: 2gPhenylalanine: 80mgTyrosine: 63mgLeucine: 115mgMethionine: 16mg
Imprimați rețeta


