
SUPĂ DE LEGUME
Curs: Soup
Porții pentru 4 persoane
Calorii per porție: 149kcal
Ingrediente
- Ulei de rapiță 2 lg.
- Morcovi 200 g
- Gulie 200 g
- Praz 100 g
- Pastă de tomate 2 lg.
- Cartofi (curățați) 100 g
- Supă concentrată de legume 1 l
- Busuioc (tocat) 2 lg.
- Sare, piper, un vârf de cuțit de zahăr
Pregătirea
- Spălați legumele. Curățați morcovii, cartofii și gulia, apoi tocați-le în bucățele. Tăiați prazul rondele. Încingeți uleiul într-o oală. Sotați prazul, morcovii și gulia.Adăugați pasta de tomate, prăjiți la temperatură mică și apoi turnați supa concentrată de legume. Adăugați cartofii tăiați cuburi, condimentați cu piper și fierbeți la foc mic timp de 15 minute.Presărați busuioc pe deasupra.
Valori nutriționale pe porție
Calories: 149kcalProteină: 3.1gPhenylalanine: 100mgTyrosine: 71mgLeucine: 174mgMethionine: 35mg
Imprimați rețeta


