Vegetable soup

SUPĂ DE LEGUME

Curs: Soup
Porții pentru  4 persoane
Calorii per porție: 149kcal

Ingrediente

  • Ulei de rapiță 2 lg.
  • Morcovi 200 g
  • Gulie 200 g
  • Praz  100 g
  • Pastă de tomate 2 lg.
  • Cartofi (curățați) 100 g
  • Supă concentrată de legume 1 l
  • Busuioc  (tocat) 2 lg.
  • Sare, piper, un vârf de cuțit de zahăr

Pregătirea

  • Spălați legumele. Curățați morcovii, cartofii și gulia, apoi tocați-le în bucățele. Tăiați prazul rondele. Încingeți uleiul într-o oală. Sotați prazul, morcovii și gulia.
    Adăugați pasta de tomate, prăjiți la temperatură mică și apoi turnați supa concentrată de legume. Adăugați cartofii tăiați cuburi, condimentați cu piper și fierbeți la foc mic timp de 15 minute.
    Presărați busuioc pe deasupra.

Valori nutriționale pe porție

Calories: 149kcalProteină: 3.1gPhenylalanine: 100mgTyrosine: 71mgLeucine: 174mgMethionine: 35mg
Imprimați rețeta

Cuprins