Beetroot and coconut milk soup

SUPĂ CU SFECLĂ ROȘIE ȘI LAPTE DE COCOS

Curs: Soup
Porții pentru  4 persoane
Calorii per porție: 99kcal

Ingrediente

  • Sfeclă roșie 400 g
  • Ceapă 40 g
  • Ghimbir 15 g
  • Ulei de rapiță 1 lg.
  • Supă concentrată de legume 500 ml
  • Lapte de cocos 200 ml
  • Oțet 2 lg.
  • Scorțișoară măcinată   ½  lgt.
  • Mărar tocat fin 2 lg.
  • Sare, piper

Pregătirea

  • Dacă este necesar, curățați și tăiați în bucăți sfecla roșie. Curățați ceapa și ghimbirul și tocați-le mărunt. Încingeți uleiul într-o oală și sotați ceapa. Adăugați și sotați sfecla roșie și ghimbirul. Adăugați supa concentrată de legume și lăsați să fiarbă timp de 15 minute, cu capacul pus, până când legumele se înmoaie.
    Pasați supa, apoi adăugați laptele de cocos și oțetul. Fierbeți la foc mic încă 5 minute. Condimentați cu sare, scorțișoară, mărar și piper.
    SFAT: Puteți găsi sfeclă roșie și în ambalaje vidate.

Valori nutriționale pe porție

Calories: 99kcalProteină: 2.2gPhenylalanine: 49mgTyrosine: 91mgLeucine: 97mgMethionine: 12mg
Imprimați rețeta

Cuprins