
BRIOȘE CU MERIȘOARE
Curs: Cakes & Biscuits
Porții pentru 12 brioșe
Calorii per porție: 232kcal
Ingrediente
- De zahăr vanilat 1 plic
- Zahăr 150 g
- Unt moale 100 g
- Făină cu conținut scăzut de proteine 200 g
- Făină de castane 50 g
- Făină de mălai 20 g
- Praf de budincă cu aromă de ciocolată 20 g
- Merișoare 50 g
- Praf de copt 2 lg.
- Sare ½ lgt.
- Smântână pentru gătit 50 ml
- Apă minerală (carbogazoasă) 200 ml
Pregătirea
- Mixați untul, zahărul vanilat și zahărul până când obțineți o cremă pufoasă. Tăiați în bucățele merișoarele. Încorporați făina, făina de castane, amidonul, praful de budincă de ciocolată, praful de copt, sarea, apa minerală, smântâna și merișoarele, până obțineți un aluat fin.Puneți aluatul în formele de brioșe și coaceți în cuptorul cu ventilație la 180 °C, aproximativ 35 minute.
Valori nutriționale pe porție
Calories: 232kcalProteină: 0.6gPhenylalanine: 23mgTyrosine: 25mgLeucine: 38mgMethionine: 9mg
Imprimați rețeta


