Minestrone

SUPĂ MINESTRONE

Curs: Soup
Porții pentru  4 persoane
Calorii per porție: 182kcal

Ingrediente

  • Supă concentrată de legume 1 l
  • Morcovi 100 g
  • Fasole verde (congelată) 100 g
  • Roșii  100 g
  • Praz 50 g
  • Țelină rădăcină 50 g
  • O crenguță de rozmarin, busuioc, un vârf de cuțit de zahăr
  • Tăiței de casă (sau 120 g tăiței  cu conținut redus de proteine, nefierți) 400 g

Pregătirea

  • Aduceți supaconcentrată de legume la punctul de fierbere. Spălați legumele. Curățațimorcovii și țelina. Tăiați-i în bețișoare subțiri. Îndepărtați semințeleroșiilor și tăiați roșiile fâșii. Tăiați prazul rondele.
    Fierbeți legumele și verdeața în supaconcentrată, timp de 10 minute. Fierbeți tăițeii în apă sărată, într-o oalăseparată.
    Când sunt gata, adăugați tăițeii la supă.

Valori nutriționale pe porție

Calories: 182kcalProteină: 2.2gPhenylalanine: 72mgTyrosine: 47mgLeucine: 134mgMethionine: 26mg
Imprimați rețeta

Cuprins