
SUPĂ MINESTRONE
Curs: Soup
Porții pentru 4 persoane
Calorii per porție: 182kcal
Ingrediente
- Supă concentrată de legume 1 l
- Morcovi 100 g
- Fasole verde (congelată) 100 g
- Roșii 100 g
- Praz 50 g
- Țelină rădăcină 50 g
- O crenguță de rozmarin, busuioc, un vârf de cuțit de zahăr
- Tăiței de casă (sau 120 g tăiței cu conținut redus de proteine, nefierți) 400 g
Pregătirea
- Aduceți supaconcentrată de legume la punctul de fierbere. Spălați legumele. Curățațimorcovii și țelina. Tăiați-i în bețișoare subțiri. Îndepărtați semințeleroșiilor și tăiați roșiile fâșii. Tăiați prazul rondele.Fierbeți legumele și verdeața în supaconcentrată, timp de 10 minute. Fierbeți tăițeii în apă sărată, într-o oalăseparată.Când sunt gata, adăugați tăițeii la supă.
Valori nutriționale pe porție
Calories: 182kcalProteină: 2.2gPhenylalanine: 72mgTyrosine: 47mgLeucine: 134mgMethionine: 26mg
Imprimați rețeta


